Νέα

Τα βραβεία μας

Η PlanToys έχει λάβει περισσότερα από 70 βραβεία από 11 χώρες σε όλο τον κόσμο.
Έχει κερδίσει παγκόσμια αναγνώριση για τη φιλοσοφία της και τα πρωτότυπα κατασκευασμένα ξύλινα παιχνίδια της. Για το λόγο αυτό πιστεύουμε πραγματικά ότι έχουμε πετύχει το όραμά μας
“Καλύτερα παιδιά, καλύτερος κόσμος“.

Ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία παγκοσμίως είναι το “Red Dot Design Award” στο οποίο έχει διακριθεί και αποκτήσει η PlanToys αρκετές φορές.
Η PlanToys έχει διακριθεί με το παιχνίδι τραπέζι και καρέκλα το 2015, τον ακροβάτη το 2016 και την πίστα αγωνιστικών το 2017.

Το Red Dot σημαίνει ότι ανήκεις στους καλύτερους στο σχεδιασμό και τις επιχειρήσεις. Ο διεθνής διαγωνισμός σχεδιασμού, το “Red Dot Design Award”, απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να ξεχωρίσουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες μέσω του σχεδιασμού. Τα παιχνίδια της PlanToys διακρίνονται και ξεχωρίζουν για το μοναδικό σχεδιασμό, την καινοτομία και τη ζεστασιά που αποπνέουν για το παιδί.

Η διάκριση βασίζεται στην αρχή της επιλογής και της παρουσίασης. Ο εξαιρετικός σχεδιασμός επιλέγεται από αρμόδιες επιτροπές εμπειρογνωμόνων στους τομείς του σχεδιασμού προϊόντων, του σχεδιασμού επικοινωνίας και των εννοιών σχεδιασμού.

Το Red Dot αντιπροσωπεύει κάτι περισσότερο από έναν απλό διαγωνισμό σχεδιασμού: ως υποστηρικτές του σχεδιασμού διαδίδουν την ιδέα του σχεδιασμού διεθνώς. Υπογραμμίζουν τη σημασία του σχεδιασμού για τις επιχειρήσεις και την κοινωνία, και ως ειδικοί στις τάσεις παρουσιάζουν τις τελευταίες εξελίξεις στο σχεδιασμό.

Μερικά από τα παιχνίδια της PlanToys που έχουν αποσπάσει διεθνή βραβεία, όπως “Toy of the Year” σε Γερμανία, Βέλγιο, Αμερική και Ηνωμένο Βασίλειο και “Parent’s Choice” σε Αμερική, “Design Award” στην Ιαπωνία και Ηνωμένες Πολιτείες.

Περπατούρα αυτοκίνητο
Ρομπότ
Οικολογικό κουκλόσπιτο
Βικτωριανό κουκλόσπιτο
Γερανός
Κάκτος ισορροπίας
Περπατούρα με παπαγαλάκια