Νέα

Βάφτιση με τον ξεχωριστό και ζεστό χαρακτήρα της PlanToys

Τα παιχνίδια της PlanToys αποτελούν μια ιδανική επιλογή δώρου, κουτί βάφτισης για τα βαπτιστικά καθώς επίσης και για μπομπονιέρες για τους μικρούς φίλους.

Δημιουργήστε μια βάφτιση με ζεστό και βιώσιμο χαρακτήρα με τα παιχνίδια της PlanToys. Επιλογές για τον στολισμό, τις μπομπονιέρες και τα βαπτιστικά! Μπομπονιέρες με ξύλινα & οικολογικά παιχνίδια που θα μείνουν αξέχαστα! Μπορούμε να σας προτείνουμε ιδέες για μπομπονιέρες και συνεργάτη μας για την κατασκευή. Διαλέξτε από τα ζωάκια, τα Mini παιχνίδια της PlanToys, αυτοκινητάκια, σφυρίχτρες και καλειδοσκόπια για μπομπονιέρες και διακοσμητικά για την ημέρα της βάφτισης.

Τα κουκλόσπιτά μας αποτελούν μια ιδανική επιλογή για κουτί βάπτισης, η οποία θα στολίσει το δωμάτιο του μωρού σας για πάντα! Το βαγόνι και το ποδήλατο διανομής μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κουτί βάπτισης για όλα τα ρούχα του μωρού.

Βρείτε ιδανικά βιώσιμα και οικολογικά παιχνίδια για δώρα βάφτισης ή χαρίστε μια Δωροκάρτα PlanToys ώστε να αγοράσουν οι αγαπημένοι ότι θέλουν εκείνοι για το μωρό τους!