Για την πολιτκή προστασίας δεδομένων δείτε εδώ.

Το plantoys.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης προϊόντων της PlanToys από τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο διάθεσης αυτών στην Ελλάδα, την ελληνική ομόρρυθμη εταιρεία “Αθανασία και Βικτωρία Κουρκάκη Ο.Ε.”, που εδρεύει στην Καρδίτσα.

Παρακαλούμε διαβάστε τους όρους χρήσης του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος και βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε, διότι με κάθε συναλλαγή σας δηλώνετε την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεσή σας με αυτούς.

Σύνδεσμος προς τους όρους χρήσης βρίσκεται πάντα διαθέσιμος σε εσάς πριν οποιοαδήποτε συναλλαγή σας.

Δραστηριοποίηση της εταιρείας

Το plantoys.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της ομόρρυθμης εταιρείας “Αθανασία και Βικτωρία Κουρκάκη Ο.Ε.”, η οποία είναι και ο επίσημος και αποκλειστικός αντιπρόσωπος διάθεσης των παιχνιδιών της εταιρείας PlanToys στην Ελλάδα. H εταιρεία και το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα δραστηριοποιείται σε Ελλάδα και Κύπρο.

Πλήρη στοιχεία επικοινωνίας

 • Τηλέφωνο: 2441025443
 • Fax: 2441027959
 • Διεύθυνση: Καραϊσκάκη 25, 43100, Καρδίτσα
 • Χώρα: Ελλάδα
 • e-mail: [email protected]
 • url: www.plantoys.gr

Προϊόντα

Η εταιρεία μας δραστηριοποίειται στο χώρο εμπορίας και αποκλειστικής διάθεσης των παιχνιδιών της PlanToys σε χονδρική και λιανική στην Ελλάδα.

Νόμισμα των συναλλαγών

Όλες οι συναλλαγές στο παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα γίνονται σε Ευρώ.

Ασφάλεια συναλλαγών με κάρτα

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  eCommerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets LayerSSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Τρόποι πληρωμής των αγορών σας

 • Με αντικαταβολή: Πληρωμή της παραγγελίας με αντικαταβολή της αξίας της στον υπάλληλο της εταιρείας courier, κατά την παράδοση της.
  Ισχύει μόνο για παράδοση εντός Ελλάδος.
 • Πληρωμή με κάρτα: Χρήση κάρτας Visa, MasterCard ή American Express μέσω ασφαλούς συστήματος συναλλαγών της AlphaBank στο οποίο ανακατευθύνεστε για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
 • Πληρωμή με ηλεκτρονικό πορτοφόλι MasterPass: Το ηλεκτρονικό πορτοφόλι MasterPass είναι μια υπηρεσία της MasterCard

Απόδειξη της παραγγελία σας, τιμολόγιο και παραστατικό συναλλαγής

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας στέλνεται αυτόματα μήνυμα στη διεύθυνση e-mail που έχετε δηλώσει, με τα στοιχεία της παραγγελίας σας και κατά την αποστολή τους τα προϊόντα συνοδεύονται από το επίσημο και νόμιμο παραστατικό (απόδειξη, τιμολόγιο, δελτίο αποστολής) το οποίο και σας παραδίδεται.

Πολιτική ακύρωσης συναλλαγής, επιστροφής χρημάτων και προϊόντων

  • Μπορείτε να ακυρώσετε τη παραγγελία σας, αντικαθιστώντας ή επιστρέφοντας τα προϊόντα για οποιοδήποτε λόγο, εντός 14 ημερολογιακών ημερών, τηλεφωνικά σε εργάσιμες ώρες.
  • Αν επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας σας αφότου αυτά έχουν σταλεί θα επιβαρυνθείτε μόνο με τα 3€ (όσα είναι και τα έξοδα αποστολής).
  • Σε περίπτωση που επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων μετά την παραλαβή τους, τότε αυτό μπορεί να γίνει με επιβάρυνση εξόδων αποστολής των 6€ και μόνο μετά από την τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας και εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται άθικτα χωρίς να έχει ανοιχτεί η αρχική τους συσκευασία.

Σε περίπτωση ακύρωσης της συναλλαγής σας ή επιστροφής των προϊόντων σύμφωνα με τους ακριβώς παραπάνω όρους και με δεδομένο ότι η πληρωμή τους έχει ήδη γίνει, τότε τα χρήματα σας επιστρέφονται (παρακρατώντας πιθανά έξοδα αποστολής) με κατάθεση τους σε προσωπικό σας λογαριασμό εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημέρα συμφωνίας ακύρωσης.

Πολιτική παράδοσης προϊόντων

Ελλάδα

Τα προϊόντα συλλέγονται την ίδια ή την αμέσως επόμενη ημέρα και σας αποστέλλονται με την εταιρεία ACS courier σε 1 έως 3 το πολύ ημέρες στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει στην παραγγελία σας.
Στην περίπτωση που η διεύθυνση του παραλήπτη βρίσκεται σε δυσπρόσιτη περιοχή, η παραγγελία θα αποστέλλεται στο κοντινότερο κατάστημα της ACS courier, έπειτα από ενημέρωση και συνεννόηση με τον πελάτη.

Τα έξοδα αντικαταβολής, αποστολής και παράδοσης για οποιοδήποτε μέρος στην Ελλάδα είναι:

 • 3€ για παραγγελίες συνολικού κόστους μικρότερου των 50€,
 • μηδενικά για αγορά προϊόντων κόστους άνω των 50€, με εξαίρεση τα προϊόντα μεγάλου όγκου, όπου το κόστος διαφέρει αναλόγως,
 • 3€ σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελία σας, αφότου έχουν σταλεί τα προϊόντα και
 • 6€ σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων μετά την παραλαβή τους

Κύπρος

Τα προϊόντα συλλέγονται την ίδια ή την αμέσως επόμενη ημέρα και σας αποστέλλονται με την εταιρεία ACS courier σε 7 έως 10 εργάσιμες ημέρες στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει στην παραγγελία σας.
Στην περίπτωση που η διεύθυνση του παραλήπτη βρίσκεται σε δυσπρόσιτη περιοχή, η παραγγελία θα αποστέλλεται στο κοντινότερο κατάστημα της ACS courier, έπειτα από ενημέρωση και συνεννόηση με τον πελάτη.

Τα έξοδα αποστολής και παράδοσης για οποιοδήποτε μέρος στην Κύπρο είναι:

 • 10€ για παραγγελίες συνολικού κόστους μικρότερου των 100€
 • 15€  για παραγγελίες συνολικού κόστους από 101 έως 200€
 • 20€ για παραγγελίες συνολικού κόστους από 201 έως 300€
 • 30€ για παραγγελίες συνολικού κόστους από 301 έως 400€
 • 40€ για παραγγελίες συνολικού κόστους άνω των 400€

Επίσης συγκεκριμένα προϊόντα που υπερβαίνουν κάποιο συνολικό όγκο, αυξάνουν το κόστος αποστολής στα 5€, 8€, 10€ και 15€ αναλόγως.