Αποστολή με courier και πληρωμή με χρεωστική/ πιστωτική κάρτα: 1-3 εργάσιμες ημέρες. Δωρεάν μεταφορικά άνω των 50,00€.
Η χρέωση για τα μεταφορικά είναι 3€ για παραγγελίες έως 50,00€.

Αποστολή με courier και πληρωμή με Αντικαταβολή: 1-3 εργάσιμες ημέρες. Η χρέωση αντικαταβολής είναι 2€.

Αποστολή ως δώρο: Η επιλογή αυτή αφορά αποστολή δώρου σε διεύθυνση τρίτου. Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας στο ταμείο επιλέγετε την διεύθυνση αποστολής που επιθυμείτε να σταλούν τα είδη ως Δώρα. Τα στοιχεία του παραλήπτη του δώρου δεν θα χρησιμοποιηθούν από εμάς, παρά μόνο για την αποστολή του δώρου. Η απόδειξη αγοράς θα σταλεί σε εσάς μέσω email.


Παραλαβή από κατάστημα: Παραλαβή από κατάστημα: Άμεση. Διαθέσιμη για μία εβδομάδα. Δωρεάν μεταφορικά.

Πολιτική ακύρωσης συναλλαγής, επιστροφής χρημάτων και προϊόντων

Μπορείτε να ακυρώσετε τη παραγγελία σας, αντικαθιστώντας ή επιστρέφοντας τα προϊόντα για οποιοδήποτε λόγο, εντός 14 ημερολογιακών ημερών, τηλεφωνικά σε εργάσιμες ώρες.

Αν επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας σας αφότου αυτά έχουν σταλεί θα επιβαρυνθείτε μόνο με τα 3€ (όσα είναι και τα έξοδα αποστολής).

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων μετά την παραλαβή τους, τότε αυτό μπορεί να γίνει με επιβάρυνση εξόδων αποστολής των 6€ και μόνο μετά από την τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας και εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται άθικτα χωρίς να έχει ανοιχτεί η αρχική τους συσκευασία.

Σε περίπτωση ακύρωσης της συναλλαγής σας ή επιστροφής των προϊόντων σύμφωνα με τους ακριβώς παραπάνω όρους και με δεδομένο ότι η πληρωμή τους έχει ήδη γίνει, τότε τα χρήματα σας επιστρέφονται (παρακρατώντας πιθανά έξοδα αποστολής) με κατάθεση τους σε προσωπικό σας λογαριασμό εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημέρα συμφωνίας ακύρωσης.