Νέα

Προτάσεις για Χριστουγεννιάτικα δώρα από την PlanToys

Η PlanToys στην Lifo!
https://www.lifo.gr/thegoodlifo/good-living/plan-toys

Τα παιχνίδια της PlanToys εκπαιδεύουν μικρούς και μεγάλους χάρη στη φιλοσοφία τους, η οποία παραμένει σταθερή από το 1981 που ξεκίνησε η εταιρεία.

Από τότε ούτε ένα δέντρο δεν έχει κοπεί για τη δημιουργία των παιχνιδιών και χρησιμοποιεί ξύλο από φυτείες καουτσούκ, ενώ όλα τα απόβλητα, όπως η σκόνη από πριονίδια, αναμειγνύεται με φυσικές χρωστικές από φρούτα και λαχανικά και μετατρέπεται σε planwood.

Ακόμα και τα πολύχρωμα παιχνίδια από μασίφ ξύλο που μας ξετρελαίνουν βάφονται με τα πιο οικολογικά και ασφαλή υλικά που έχουν ως βάση το νερό για να μπορούν να τα απολαμβάνουν τα παιδιά όσο και όποτε θέλουν.

 

Προτάσεις για Χριστουγεννιάτικα δώρα από την PlanToys

Για τα δώρα των Χριστουγέννων εμπιστευτείτε την PlanToys. Μια μεγάλη ποικιλία οικολογικών και βιώσιμων παιχνιδιών που αναπτύσσουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητα των παιδιών!

Η PlanToys είναι μοναδική στο ξύλινο παιχνίδι.

• Είμαστε στη βιομηχανία παιχνιδιού από το 1981 και ποτέ δεν κόψαμε ούτε ένα δέντρο αλλά χρησιμοποιούμε ξύλο μόνο από φυτείες καουτσουκόδεντρων.

• Μετατρέπουμε τα απόβλητα σε αξία, καθώς χρησιμοποιούμε τη σκόνη από τα πριονίδια, αναμιγνύοντας τη με 100% οργανικές χρωστικές που παίρνουμε από φρούτα, λαχανικά, βότανα. Αυτό είναι το PlanWood.

• Τα χρώματα που χρησιμοποιούμε για τα παιχνίδια από μασίφ ξύλο έχουν βάση το νερό και είναι τα πιο φιλικά στο περιβάλλον.

• Το 76% των πόρων μας προέρχονται από τον ίδιο τον τόπο, σε απόσταση 30 χλμ γύρω από το εργοστάσιο, μειώνοντας στο ελάχιστο το οικολογικό αποτύπωμα στον πλανήτη μας.

• Από το ξύλο που περισσεύει παράγουμε 40.000 τόνους κάρβουνο για να τροφοδοτήσουμε με ενέργεια τις εγκαταστάσεις μας. Παίρνουμε έτσι «πίστωση» από το ίδιο το περιβάλλον.

 

Τα παιχνίδια μας είναι φτιαγμένα από φυσικά και ανακυκλώσιμα υλικά, με στόχο το σεβασμό και την αγάπη για το περιβάλλον. Η PlanToys έχει λάβει περισσότερα από 70 βραβεία από 11 χώρες σε όλο τον κόσμο. Έχει κερδίσει παγκόσμια αναγνώριση για τη φιλοσοφία της και τα πρωτότυπα κατασκευασμένα ξύλινα παιχνίδια της.

Στο κατάστημα μας στο κέντρο της Αθήνας, Ιπποκράτους 10-12 μπορείτε να βρείτε δώρα για τα παιδιά, όπως ξύλινα κουκλόσπιτα, ντραμς, σιδηρόδρομοι και αυτοκινητόδρομοι, ξύλινα αλογάκια και κουζίνες.

Βρείτε τα καταστήματά μας και πραγματοποιήστε τις αγορές σας online στο www.plantoys.gr