Νέα

Τα νέα της PlanToys!🪁 Ομιλία στο Πανεπιστήμιο Πειραιά – Δράσεις

Η Marketing Director της εταιρίας κατασκευής παιχνιδιών Plan Toys, κα. Αθανασία Κουρκάκη, συμμετείχε ως προσκεκλημένη ομιλήτρια στη διάλεξη με θέμα “Μελέτες περιπτώσεων βιώσιμων εταιριών» που πραγματοποιήθηκε για τρεις συνεχόμενες χρονιές 2020-2023 στα πλαίσια του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στη “Βιοοικονομία, Κυκλική Οικονομία και Βιώσιμη Ανάπτυξη” του Πανεπιστημίου Πειραιώς.
Στην εν λόγω ομιλία παρουσιάστηκε εκτενώς η φιλοσοφία της Plan Toys που βασίζεται στη χρησιμοποίηση βιώσιμων υλικών και στην υιοθέτηση βιώσιμων τεχνικών για την κατασκευή των ξύλινων παιχνιδιών. Η Plan Toys είναι ίσως η μόνη πραγματικά βιώσιμη εταιρία, καθώς έχει ενσωματώσει στη φιλοσοφία της και τη βιώσιμη σκέψη αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες με στόχους που εκτείνονται από την προστασία του περιβάλλοντος μέχρι τη μείωση των κοινωνικών ανισοτήτων.
Η ομιλία κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φοιτητών, οι οποίοι παρατήρησαν ότι η Plan Toys μέσω των βιώσιμων πρακτικών που εφαρμόζει συμβάλλει άμεσα ή έμμεσα στην εκπλήρωση και των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης που έχει θέσει ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών με χρονικό ορίζοντα το 2030.

Ευχαριστούμε τον καθηγητή Μάρκος Τσελεκούνης

Παζλ & Επιτραπέζια

Παιχνίδια Κατασκευών & Τουβλάκια

Παζλ με γεωμετρικά μοτίβα
22.50€

Οδοντιατρικά εργαλεία
31.50€