Νέα

Back to School🎒

Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς έρχεται πάντα με ενθουσιασμό και προκλήσεις. Παιδιά και ενήλικες προετοιμάζονται για τη νέα σχολική περιπέτεια. Αν και το σχολείο είναι από τους πιο σημαντικούς τόπους μάθησης και κοινωνικοποίησης των παιδιών, μπορεί να φέρει και δυσκολίες που πρέπει να ξεπεραστούν, όπως η συνάντηση με νέους δασκάλους και συμμαθητές και η προσαρμογή στη ρουτίνα.

Στην έναρξη αυτού του νέου σχολικού κύκλου, είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε ιδέες και λύσεις για την αποτελεσματική διαχείριση αυτών των καταστάσεων. Θα μοιραστούμε μαζί σας βιώσιμες συμβουλές για τη μάθηση στο σπίτι. Έχουμε επίσης συμπεριλάβει μια λίστα με παιχνίδια της PlanToys που συνδυάζουν αβίαστα την απόλαυση με την εκπαίδευση.

Όλες οι αλλαγές φέρουν προκλήσεις για τα παιδιά. Οργανώστε ένα ημερήσιο πρόγραμμα ώστε να τα βοηθήσετε στην προσαρμογή στη σχολείο και υποστηρίξτε τα επικοινωνόντας μαζί τους για να μάθουν να εκφράζουν τα συναισθήματά τους και τις ανησυχίες τους. Σχεδιάστε μαζί τους ένα χρονοδιάγραμμα και ένα πρόγραμμα.

Συγκεντρώστε προμήθειες και πληροφορίες για το τι να περιμένετε

Παρακινήστε τα παιδιά να μιλήσουν με μεγαλύτερους συμμαθητές και μεγαλύτερα μέλη της οικογένειας και οργανώστε ανταλλαγή σχολικών ειδών για να ελαχιστοποιήσετε την ανάγκη για αγορές.

Βοηθήστε τα παιδιά στην ανάπτυξη κοινωνικής συνείδησης

Η κοινωνική συναναστροφή μπορεί να είναι δύσκολη για όλους στην αρχή. Ενθαρρύνετε τα παιδιά να συνδεθούν κάνοντας κατάλληλες ερωτήσεις και συμμετέχοντας σε ομαδικές δραστηριότητες.

Δώστε στα παιδιά ένα αγαπημένο προσωπικό αντικείμενο

Προσθέστε μια προσωπική πινελιά βάζοντας ένα σημείωμα στο σακίδιο ή στο μεσημεριανό του παιδιού. Μεταφέρετε συναισθήματα ζεστασιάς και ενθάρρυνσης και γίνετε δημιουργικοί!

Δημιουργήστε μια ρουτίνα για εκμάθηση στο σπίτι

Ενθαρρύνετε το διάβασμα και τη μελέτη στο σπίτι, δημιουργώντας μια χαρούμενη γωνιά για τις εργασίες του παιδιού. Έτσι ενισχύετε τις ικανότητες και τις δεξιότητές του και διατηρείτε ένα ισορρπημένο πρόγραμμα.

Ξύλινα Ζωάκια

Ξύλινα ζωάκια ζούγκλας, φάρμας, θάλασσας και δεινόσαυροι!

Τραπέζι & καρέκλα

Το τραπέζι έχει κομψή σχεδίαση, είναι ανθεκτικό και είναι ιδανικό για τις δραστηριότητες του παιδιού

Κώνος ταξινόμησης

Μάθετε το ύψος, το βάθος, το μέγεθος και τη σειρά ταξινομώντας και στοιβάζοντας αυτούς τους πολύχρωμους κώνους.

Αριθμοί 1-10

Αποτελείται από 20 τεμάχια, 10 αριθμούς και 10 εικόνες που βοηθούν το παιδί να μάθει ευκολότερα να μετρά.
Το παρόν παιχνίδι βασίζεται στη μέθοδο Montessori.