Νέα

Καινοτομία και πρωτοποριακά υλικά της PlanToys για παιχνίδια για το νερό

Ξύλινα παιχνίδια για το νερό

Το καλοκαίρι ήρθε επιτέλους! Γνωρίστε τα μοναδικά ξύλινα παιχνίδια μας για το νερό στα οποία καινοτομούμε.

H PlanToys διασφαλίζει τη χρήση βιώσιμων φυσικών πόρων και δημιουργεί ελάχιστα ως μηδενικά απόβλητα σε όλη τη διαδικασία παραγωγής.
Είμαστε η πρώτη εταιρεία ξύλινων παιχνιδιών που εφηύρε ξύλινα παιχνίδια που μπορούν να μπουν στο νερό. Και αυτό χάρη στη νέα φιλική προς το περιβάλλον καινοτομία της άλεσης των περισσευούμενων πριονιδιών από την παραγωγή, χρησιμοποιώντας μια θερμική διαδικασία για να δημιουργηθούν σχήματα και μορφές.

Υλικό “PlanWood”

Αυτό το νέο υλικό “PlanWood” έχει μεγαλύτερη πυκνότητα από το συμπαγές ξύλο, καθιστώντας το έτσι το τέλειο υλικό για το νερό, ενώ μας επιτρέπει να δημιουργούμε μοναδικά σχέδια παιχνιδιών συμβάλλοντας ταυτόχρονα στη μείωση της ποσότητας εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα!

Το PlanWood παράγει αποτύπωμα εκπομπής διοξειδίου του άνθρακα κατά 46% μικρότερο από την έκδοση του συμπαγούς ξύλου. Το 2011 ξεκινήσαμε την παραγωγή του PlanWood και το 2014 παρουσιάσαμε για πρώτη φορά ξύλινα παιχνίδια για το νερό! Κουβαδάκια για την άμμο, σετ μπάνιου με ζώα της θάλασσας, ιστιοφόρο με πιγκουίνο και πολική αρκούδα και βάρκα με πειρατή είναι μερικά από τα μοναδικά ξύλινα παιχνίδια της συλλογής μας για το νερό.

Βιώσιμα Υλικά

Είμαστε περήφανοι και χαρούμενοι που η φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι και παραμένει να είναι η δημιουργία παιχνιδιών με βιώσιμα υλικά και βιώσιμους τρόπους, ώστε να μεγαλώσουμε παιδιά για έναν καλύτερο κόσμο!

Δείτε όλα τα παιχνίδια για το νερό εδώ!